Mesajul EMOȚIONANT al unei mame infectate cu noul coronavirus: Nu pot respira (VIDEO)

Embed:

O femeie în vârstă de 39 de ani, mamă a doi copii, a transmis un mesaj emoționant omenirii de pe patul de spital, după ce a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus COVID-19.

Aceasta face un apel către oameni să aibă mare grijă în această perioadă.

Tara Jane Langston, în vârstă de 39 de ani, a fost diagnosticată cu o infecție în piept. Ulterior, starea ei de sănătate s-a înrăutățit și a fost transportată la spital, în vestul Londrei. Acolo a fost diagnosticată cu noul tip de coronavirus.

Mai întâi a luat câte 8 pastile de ibubrofen pe zi, însă starea i s-a înrăutățit iar medicii i-au recomandat paracetamol, însă Tara tot nu putea să respire și fiecare încercare îi provoca o durere cumplită, scrie gandul.ro

De asemenea, aceasta susține în momentul în care filmează acest videoclip, se simte „de 10 ori mai ibne decât era înainte” când „a pierdut șirul zilelor”.

„Dacă fumați, renunțați la acest obicei!”

„Oamenii care se gândesc că infecția cu noul coronavirus e o joacă, să mă privească. Sunt la Terapie Intensivă și nu pot să respir. Am pierdut șirul zilelor de când sunt aici. Dacă fumați, renunțați la acest obicei. Veți avea nevoie de plămâni dacă ajungeți să fiți infectați cu coronavirus.”, a fost mesajul Tarei.

De asemenea, aceasta a mai povestit că a călătorit de curând în Polonia cu soțul și cu cele două fiice ale ei și a atras atenția că și tinerii sunt susceptibili la infecția cu noul coronavirus.

loading...

Lasă un comentariu