Mesajul emoţionant al unei fetiţe pentru şoferii care urcă beţi la volan: "Viaţa ta e mult mai scumpă şi a celor din jur" (VIDEO)

Embed:

Mesaj emoţionant al unei fetiţe pentru şoferii care urcă beţi la volan. Micuţa îi îndeamnă pe aceştia să nu conducă în stare de ebrietate, întrucât cineva drag îi aşteaptă acasă. Filmuleţul a fost postat de mama fetiţei pe o reţea de socializare.

"Fiţi atenţi la cum conduceţi, nu vă porniţi băuţi la drum.
Ai servit puţin, ori mult şi îţi pare că nu-i grav,
Vezi să nu te porneşti fără a fi cu capul treaz.
Viaţa ta e mult mai scumpă şi a celor din jur,
Dar şi acasă toţi te aşteaptă,
Nu te porni beat la drum!

Acest video are scopul de a sensibiliza opinia publică în cazul tragediilor care se pot întâmpla atunci când şoferii urcă beţi la volan. Mai mult decât atât, micuţa de trei anişori trage şi un semnal de alarmă în ceea ce priveşte creşterea numărului de accidente rutiere în ţara noastră.

"Tot mai multe accidente, zilnic se produc la noi
Te loveşte şi pe verde şi pe trecerea de pietoni
Sincer, dar e jale mare, ce se întâmplă în ţara noastră".

Pentru participare la campania de sensibilizare a şoferilor să nu urce băuţi la volan, copila a fost premiată de Direcţia de Poliţie Chişinău cu un urs şi o diplomă. Iar mama micuţei a primit sigla Poliţiei Municipale. 

Amintim că în 30 septembrie a avut loc un tragic accident, soldat cu moartea a două persoane, printre care şi şoferiţa, care a urcat beată criţă la volan. Tot în acel accidente, alte 27 de persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme.

În nouă luni ale anului, poliţia a înregistrat peste 3.750 de şoferi băuţi la volan.

Lasă un comentariu