Mesajul emoţionant al unei fete, care-i spune mamei că a fost violată de tatăl său vitreg: "Habar n-ai cui vrei să-i spun TATĂ"

O mamă a aflat că iubitul ei i-a violat fiica minoră timp de trei ani, recurgând la metode incredibile pentru a ține adevărul departe de femeia cu care forma un cuplu. 

Mama fetiței violate a aflat abia după trei ani că iubitul ei obișnuia să le drogheze pe ea și pe fiica ei minoră pentru a o putea viola pe cea din urmă.

Însă, femeia a aflat adevărul despre fetița violată abia după ce în familia lor a pornit un conflict, deoarece copila refuza să îl mai numească „tată” pe cel care o abuza.

Femeia mai are o fiică, mai mică, față de care bărbatul ar fi avut un comportament indecent.  

„Nu îl cunoști. Habar n-ai cine e omul căruia vrei să îi spun tată”, i-a spus copila.

Femeia și fiica ei erau drogate de trei ori pe săptămână de acest bărbat, Timothy James Stewart. Acesta obișnuia să zdrobească somnifere și să pună în băuturile lor.

În plus, bărbatul a distrus mai multe scrisori pe care fetița cea mică i le-a scris mamei ei pentru a o avertiza în legătură cu abuzurile pe care le suferea sora ei.  

La proces, bărbatul a susținut că fetița a fost cea care a dorit să aibă relații intime cu el. Abuzurile au avut loc timp de trei ani, de la vârsta de 12 ani a fetiței până când aceasta a împlinit 15 ani.

Timothy James Stewart va face 32 de ani de închisoare după cei trei ani în care a abuzat-o sexual pe fiica partenerei lui.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu