Mesajul emoționant al lui Andrian Candu despre explozia din Capitală: Am demonstrat că putem fi un popor unit. Suntem o națiune bogată prin oameni

Președintele Parlamentului, Andrian Candu a scris pe o rețea de socializare un mesaj de mulțumire către pompieri, medici, salvatori, voluntari și către toți cei care s-au implicat și au venit în ajutor oamenilor care au pătimit în urma deflagrației de pe bulevardul Moskovei din Chișinău. 

"Dragii mei, vreau să aduc mulțumiri tuturor celor care au venit în ajutor oamenilor care au pătimit în urma deflagrației de pe b-dul Moskovei din Chișinău. Pompieri, medici, salvatori, voluntari și toți ceilalți care au demonstrat încă o dată că putem fi un popor unit.

Fiecare a adus câte puțin și în același timp a adus extraordinar de multă căldură sufletească pentru cei care au suferit în urma acestei tragedii.

Suntem o națiune bogată prin oameni. Oameni buni #pentruMoldova!", a scris Andrian Candu.

PUBLIKA.MD aminteşte că tragedia a avut loc sâmbătă seara în jurul orei 23, într-o clădire cu 21 de etaje de pe bulevardul Moscova din Capitală. În urma tragediei patru persoane au decedat, iar altele opt au fost internate în spital, dintre acestea patru persoane sunt rănite.  

PUBLIKA TV a pornit, ieri, o campanie de sensibilizare a cetăţenilor şi autorităţilor despre pericolul buteliilor cu gaz utilizate necorespunzător. În cazul în care sesizează vreun risc de explozii în apartamente sau localuri, cetăţenii sunt rugaţi să informeze Dispeceratul Central al Primăriei.

CITEȘTE ȘI: BOMBELE DIN APARTAMENTE. Campania Publika TV va informa cetăţenii şi autorităţile despre pericolul buteliilor cu gaz utilizate necorespunzător

Oamenii pot suna la numerele de telefon afişate pe ecran: 022 22 22 67 sau 022 22 26 04.

Operatorii activează în regim non-stop, iar toate sesizările vor fi transmise preturilor de sector, Direcţiei Comerţ, celei Locativ-Comunale sau altor servicii de profil.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu