Mesajul despre România pe care consiliera lui Andrei Năstase l-a scris pe Facebook şi în scurt timp l-a şters

Consiliera fracțiunii PPDA în Parlament, Angela Arama, susține că moldovenii ar trebui să înceteze să ceară "unire cu frații români" și să cânte "noi suntem români", pentru că România ar fi "țara cu cele mai mari fraude din UE". Declarațiile au fost făcute de către Arama pe Facebook. La o zi după publicarea postării, Arama a șters textul respectiv de pe pagina sa, scrie deschide.md. 

Potrivit sursei, în mesajul pe care consiliera lui Andrei Nastase l-a şters de pe Facebook scria că "România este țara cu cele mai multe fraude din UE privind fondurile europene din agricultură și dezvoltare rurală și s-a clasat pe locul doi la valoarea fraudă, după Polonia". 

În acest context, Aramă consideră că moldovenii nu ar trebui să ceară unirea cu România: "Continuăm să convingem lumea că o mirifică „unire cu frații români” ne va salva?". 

PUBLIKA.MD aminteşte că recent, fostul deputat PPDA, candidattul PUN la funcţia de primar al Capitalei, Octavian Ţîcu, a declarat că Angela Aramă este şeful trollilor Partidului "Platforma Demnitate și Adevăr" condus de Andrei Năstase. 

CITEŞTE ŞI: Octavian Ţîcu sparge tăcerea! A dezvăluit cine este şeful trollilor lui Năstase

Lasă un comentariu