Mesajul ambasadorului SUA în Republica Moldova pentru toţi cetăţenii moldoveni cu ocazia Anului Nou (VIDEO)

Embed:

Urări de bine şi de sănătate pentru moldoveni în noul an. Cuvintele de felicitare au venit din partea ambasadorului SUA în ţara noastră, Dereck Hogan, care a postat un mesaj în limba română pe Youtube.

Diplomatul american a trecut în revistă proiectele realizate în 2018 cu sprijinul ambasadei şi şi-a exprimat speranţa că va reuşi să viziteze cât mai multe locuri frumoase din Moldova în anul care vine.

"Sute de copii de la grădiniţa numărul 13 din Soroca, de la şcoala din satul Cuhureştii de Sus şi de la gimnaziul din Chetrosu se vor bucura de condiţii sanitare mai bune datorită renovărilor realizate cu suportul biroului nostru de cooperare."

Diplomatul a declarat că a fost plăcut impresionat de primirea de care a avut parte peste tot în Moldova şi spune că este o onoare pentru el şi pentru familia sa să petreacă sărbătorile în ţara noastră.

"Din adâncul inimii, din partea familiei noastre, ne rugăm Domnului pentru sănătate, pace şi prosperitate familiilor voastre. Vă dorim un An Nou fericit, la anul şi La Mulţi Ani! Snove Godim! Happy Holidays!"

Dereck Hogan, diplomat de carieră şi specialist în problemele Europei de Est, a sosit la Chişinău în data de 25 octombrie, după încheierea mandatului de ambasador al lui James Pettit. Hogan şi-a propus ca obiectiv întărirea relaţiilor dintre SUA şi Moldova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu