Mesajul Ambasadorului Dereck J. Hogan cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova (VIDEO)

Embed:

Ambasadorului Dereck J. Hogan a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova.

Oficialul a felicit toți cetățenii și a evidențiat faptul că SUA vor rămâne mereu un partener strategic pentru Republica Moldova.

"Sunt onorat să am ocazia să vă felicit cu ocazia celei de-a 28-a aniversare de la declararea independenței țării voastre. Mă aflu în Moldova de doar 10 luni, dar în acest scurt timp, atât eu, cât și familia mea, am ajuns să îndrăgim această țară. A călătorit în mai multe regiuni din Moldova și am descoperit peisaje rurale uimitoare, orașe pline de viață, și cel mai important, oameni minunați și generoși, care sunt mândri de țara lor. În doar 28 de ani ați parcurs un drum lung în calitate de stat suveran și independent, liber să își aleaga singur viitorul. Acesta este un proces continuu, țara mea are 243 de ani și încă lucrăm pentru a o îmbunătăți. Împărtășim dorința voastră de a avea o țară cu un guvern al poporului, care să întărească instituțiile guvernamentale, inclusiv prin combaterea corupției și reformea justiției. Statele Unite vor continua să susțină Republica Moldova și cetățenii săi în procesul de constuire a unei societăți mai prospere și democratice și afirmarea locului bine meritat în Europa. Statele Unite vor rămâne partenerul vostru strategic. Vom fi aici pentru a vă ajuta. Din partea întregii echipe a Ambasadei SUA în Moldova și din partea poporului SUA, vă urez să aveți o sărbătoare frumoasă. La mulți ani, Moldova", este mesajul transmis de Ambasadorului Dereck J. Hogan cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu