Mesajul Alionei Moon către moldoveni: Votaţi limba română, să facem ca ea să fie auzită în toată lumea VIDEO

Embed:

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision,  Aliona Moon, calificată în finala competiţiei de la Malmo, care va avea loc în această seară, a venit cu un mesaj către moldoveni. Interpreta a filmat un clip video, în care îi roagă pe compatrioţi să o voteze, iar astfel, să o susţină în promovarea limbii române peste hotarele ţării.

Aliona Moon le-a mulţumit celor care au votat-o în semifinală şi i-a rugat să o susţină şi astăzi. Iată mesajul acesteia către moldoveni:

"Bună, dragii mei prieteni. Am ajuns aici, în finală, fapt care vi se datorează în mare parte vouă şi pentru asta vă mulţumesc. Sunt foarte mândră de faptul că în acest an, mi-a revenit mie onoarea să promovez limba română aici, în cadrul Eurovisionului. Haideţi să facem ca ea să fie auzită în toată lumea. Votează numărul trei în finala internaţională Eurovision, votează piesa „O mie”, votează limba română. Mulţumesc."

Publika.md aminteşte că Aliona Moon s-a calificat în finala Eurovision Song Contest 2013, care se va desfăşura astăzi, la Malmo, Suedia. Interpreta din Moldova va evolua alături de reprezentanţi ai unor ţări precum Danemarca, România, Ucraina, Rusia, Armenia, Litunaia, Malta, Spania etc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu