Mesaje de încurajare pentru Kubica AFLĂ DETALII

Embed:

Robert Kubica, pilotul polonez de Formula 1, care a suferit un grav accident în luna februarie în raliul Ronde di Andora nu este uitat de colegii de competiţie. Aflaţi la Barcelona, pentru o sesiune de teste, aceştia i-au trimis o serie de mesaje încurajatoare. Din acestea nu au lipsit nici glumele.

Colegul lui Kubica, Heikki Kovalainen de la echipa Lotus-Racing scrie: "Data viitoare când mai mergi la raliu, merg şi eu cu tine. Mai bine mergem la mine, în Finlanda, unde te poţi lovi doar de zăpadă".

Sebastian Vettel de la echipa Red Bull îi scrie lui Kubica: "Sper că nu ţi-ai cheltuit toţi banii prin spital, făcând tot felul de pariuri cu ceilalţi pacienţi. Mai păstrează ceva din ei, ca să-i cheltuieşti cu noi."

Fernando Aloso îi scrie că "un om normal are nevoie de un an pentru recuperare. El va reduce la jumătate. E un superman".

Robert Kubica se află în convalescenţă după cele trei operaţii pe care le-a suferit la o mâină. Pilotul va avea nevoie de cel puţin un an de zile pentru a-şi reveni în totalitate.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu