Mesaje de încurajare a prostituatelor PE BANANE: Gestul lui Meghan Markle, criticat de o femeie

Bananele cu mesaje distribuite de Meghan Markle prostituatelor din Bristol au fost considerate jignitoare de una dintre femeile care au primit un asemenea text de la ducesa de Sussex.

Meghan a scris cu markerul pe coaja bananelor mesaje precum "Ești curajoasă" și "Ești puternică" înainte de a le împărți femeilor care se prostituau în oraș. Nikki, una din fetele care au primit bananele, a apreciat că Meghan a făcut ceva „cu adevărat prostesc”.

"Oamenii de aici se luptă ca să aibă ce să mănânce și unde să doarmă iar ea ne dă câteva cuvinte pe un fruct. Trebuie să ne ajute mai mult decât atât, este jignitor” a comentat femeia, potrivit publicației thesun.co.uk.

Meghan a distribuit mesajele de pe fructe vineri, după o acțiune de caritate. Una dintre femeile ajutate de organizația caritabilă a primit însă cu plăcere gestul ducesei.

"Este frig acum, este o luptă să faci rost de bani pentru a avea un acoperiș deasupra capului, deci ceva de mâncare este un ajutor. Cred că este extraordinar că Meghan ne ajută, este cu adevărat frumos” a spus femeia.

O altă tânără implicată în acțiunile fundației a apărat-o pe Meghan, care a preluat ideea de la un banchet unde s-au distribuit mesaje pentru școlarii din SUA. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu