Mesaje de felicitare pentru Andrei Năstase. Cine s-a grăbit să îi ureze succes şi putere noului primar al Chişinăului

Embed:

Mesaje de felicitare pentru noul edil al Capitalei. Fostul candidat şi primar interimar de Chişinău, Silvia Radu, l-a felicitat pe Andrei Năstase pentru victoria obţinută şi speră că toate proiectele începute în prmărie să continue.

Într-un mesaj postat pe facebook, Silvia Radu i-a urat succes şi să fie un primar al oamenilor. Silvia Radu a mai scris că sunt încă multe lucruri de îndreptat în Primăria Chișinău, multe lucruri de făcut în oraș şi speră ca Năstase să dea dovadă de putere ca să reuşească să le facă. 

La rândul său, primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a menţionat în cadrul şedinţei de astăzi a Primăriei că Andrei Năstase va trebui să depună mult efort ca să găsească înţelegere în Consiliul Municipal, rolul căruia nu trebuie evitat.

"Vreau să felicit ambii candidaţi pentru curajul şi îndrăzneala lor, pentru mesajul cu care au venit la cetăţeni. Şi îi doresc mult succes domnului Andrei Năstase în activitatea lui. Sfatul meu către domnului Andrei Năstase în calitate lui de primar general e să îşi construiască echipa foarte bine", a menţionat Ruslan Codreanu.

Şi fost primarul general, Dorin Chirtoacă l-a felicitat pe succesorul său la Primărie. Pe contul său de facebook, el le-a mulţumit locuitorilor Capitalei pentru alegerea făcută. 

De asemenea, vicepreședintele Parlamentului, Valeriu Ghilețchi, s-a arătat mulțumit de faptul că orașul Chișinău rămâne pe făgaș european. Într-o postare pe facebook parlamentarul a transmis felicitări atât lui Andrei Năstase, cât și tuturor forțelor pro-europene care l-au susținut. Ghileţchi a spus că mandatul lui nu va fi unul ușor, fiind constrâns de timp și presat de o mulțime de probleme cu care se confruntă locuitorii Capitalei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu