Mesaj emoționant! Ce i-a transmis Ronaldinho lui Neymar după ce acesta din urmă a semnat cu PSG

Fostul mare jucător brazilian Ronaldinho Gaucho a afirmat, marţi la San Salvador, că speră ca Neymar să "regăsească bucuria fotbalului" la noul său club, Paris Saint-Germain, după polemica privind frauda fiscală care i-a afectat cariera la FC Barcelona, informează agenţia spaniolă EFE. 

"Îi doresc să se bucure şi să ne bucure pe toţi cei care iubim fotbalul, indiferent la ce echipă ar fi. Sunt fericit pentru el", a afirmat fosta vedetă a Selecao într-o conferinţă de presă la San Salvador, scrie realitatea.net.

Ronaldinho, campion mondial în 2002 cu selecţionata ţării sale, a afirmat că în acest moment Neymar "este idolul cel mai mare în Brazilia", pentru că încântă cu stilul său de joc.

Neymar, transferat la Barcelona pentru suma record de 222 milioane euro, a fost primit sâmbătă de zeci de mii de fani ai clubului Paris Saint-Germain, adunaţi pe stadion cu câteva ore înaintea fluierului de start al meciului din etapa inaugurală a noului sezon din campionatul Franţei, cu nou-promovata Amiens (2-0).

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu