Mesaj de felicitare al Ambasadorului SUA, cu ocazia aniversării a 25 de ani de Independență a Moldovei

Embed:

"Moldova are mulţi paşi de făcut spre progresul de care să se bucure toţi cetăţenii, paşi care vor solicita dedicaţie totală valorilor democratice. Statele Unite ale Americii au fost alături ca prieten şi partener în dezvoltare şi suntem bucuroşi să continuăm acest parteneriat minunat". Sunt declaraţiile făcute de ambasadorul SUA la Chişinău, James Pettit, cu ocazia aniversării a 25 de ani de Independență a Republicii Moldova.

Citeşte mesajul intergral al diplomatului american:

"Ambasada Statelor Unite felicită Republica Moldova cu ocazia împlinirii a 25 de ani de Independenţă. Suntem mândri că am fost printre primele ţări care au recunoscut independenţa Moldovei. În aceşti 25 de ani, Republica Moldova a făcut progrese pe calea integrării europene şi a depus eforturile necesare pentru a se apropia de standardele europene pentru a-şi consolida economia şi a-şi dezvolta societatea. 

25 de ani este o vârstă fragedă pentru un stat. Fiind o naţiune tânără, Moldova are mulţi paşi de făcut spre progresul de care să se bucure toţi cetăţenii, paşi care vor solicita dedicaţie totală valorilor democratice. Statele Unite ale Americii au fost alături ca prieten şi partener în dezvoltare şi suntem bucuroşi să continuăm acest parteneriat minunat. 

25 de ani împreună. 25 de ani de relaţii bilaterale cu Statele Unite. Şi după cum a declarat preşedintele Obama: sperăm la alţi 25 de ani de parteneriat şi progres. La mulţi ani, Republica Moldova!"

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu