Meryl Streep, bătută cu bestialitate pe stradă. Actriţa face mărturii cutremurătoare

Mărturie cutremurătoare a celebrei actriţe Meryl Streep, care a povestit cum a fost bătută pe stradă. Ea spune că s-a prefăcut moartă ca să scape de atacator.

Meryl Streep povesteşte că acest incident a lăsat traume adânci, mai ales că deşi mulţi oameni au fost martori ai agresiunii, nimeni nu a intervenit să o ajute. Declaraţiile au fost făcute în cadrul Galei Internaționale a Premiilor pentru Libertatea Presei unde celebra actriţă, câştigătoare a trei premii Oscar, le-a mulțumit jurnaliștilor care apără adevărul într-o perioadă în care e din ce în ce mai dificil să fii reporter de investigații, scrie digi24.ro.

"De două ori în viaţa mea când am fost ameninţată şi m-am confruntat cu violenţă fizică reală, am învăţat ceva despre viaţă, aşa cum n-aş fi putut învăţa în niciun alt mod. Am avut noroc că instinctele mele au fost bune. M-am prefăcut moartă şi am aşteptat până când loviturile s-au oprit. Trecătorii se uitau de sus la mine, de la aproxiamtiv 15 metri distanţă, cum eram bătută, dar nu au intervenit să mă ajute în vreun fel.

În al doilea incident, o altă persoană era abuzată, iar eu am reacţionat complet nebuneşte, ducându-mă după atacator pentru a-l confrunta. Întrebaţi-o pe Cher, era şi ea acolo. Agresorul a fugit în acel moment. A fost un miracol", a menţionat actriţa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu