Merge HAOTIC şi ÎNJURĂ poliţiştii. Șoferița din Capitală care conducea cu VITEZĂ EXCESIVĂ un BMW, LOVEŞTE DIN NOU (VIDEO)

Embed:

Tânăra împătimită de viteză continuă să sfideze legea şi să pună în pericol participanţii la trafic.

Şoferiţa care în această săptămână conducea cu viteză excesivă şi trecea la culoarea roşie a semaforului pe bulevardul Ştefan cel Mare a apărut într-o nouă înregistrare video. De această dată, cel care a transmis în direct imaginile este iubitul fetei.

Din imaginile video se vede cum tânăra conduce haotic, accelerează şi ignoră culoarea roşie a semaforului. Mai mult, ea împreună cu iubitul său înjură poliţiştii.

Forţele de ordine au declarat că şoferiţa va fi sancţionată. O înregistrare similară a mai fost postată zilele trecute. Poliţiştii susţin că au identificat automobilul pe care aceasta l-a condus miercuri. Maşina a fost găsită abandonată în sectorul Botanica al Capitalei, iar proprietarul este un locuitor al Capitalei. El le-a spus poliţiştilor că a dat autoturismul unei tinere în vârstă de 26 de ani, căreia i-a pierdut urma.

Acum un an, aceeaşi şoferiţă a postat imagini pe o reţea de socializare cum conduce cu o viteză de 200 de kilometri pe oră pe bulevardul Ştefan Cel Mare din Capitală.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu