Mercedes vine cu o nouă generaţie la Salonul Auto de la New York

Mercedes va lansa la Salonul Auto de la New York, pe lângă faceliftul lui CLK, şi noua generaţie GL. SUV-ul american vine cu aceeaşi platformă instalată pe ML, scrie automarket.ro.

Pe măsură ce ne apropiem de Salonul auto de la New York, tot mai multe premiere încep să îşi facă apariţia în presă. După ce ieri a publicat un set de imagini şi informaţii oficiale ale faceliftului operat pe crossover-ul GLK, constructorul din Stuttgart nu se opreşte aici.

Promite publicului şi o altă premieră la New York. Este vorba despre generaţia nouă a modelului GL, fratele mai mare al actualului ML. Noul GL a fost dezvoltat pe platforma nouă a grupului Daimler, platformă regăsită deja pe noul ML. SUV-ul germanilor va continua să ofere şapte locuri, înşirate pe trei rânduri de scaune.

Sub capotă se vor regăsi motoare V8 pe benzină, dar şi dieselurile cu care Mercedes ne-a obişnuit, modificate probabil pentru a obţine un consum mai bun şi ceva mai mulţi cai putere. După debutul său pe pământ american, noul GL va sosi şi în Europa, însă vânzările vor începe abia în a doua jumătate a anului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu