Mercedes şi-a prezentat bolidul cu care va concura în noul sezon al campionatului mondial de Formula 1

Embed:

Mercedes şi-a prezentat bolidul cu care va concura în noul sezon al campionatului mondial de Formula 1. Cu această ocazie Toto Wolff, directorul general al echipei sportive Mercedes, a anunţat că nu îşi face griji în privința contractului lui Lewis Hamilton, care expiră la sfârşitul acestui an.

"Ne-am dori să avem cel mai rapid pilot în acest bolid şi eu ştiu că Lewis vrea să fie în cel mai rapid bolid. Lewis a demonstrat că este cel mai bun pilot la moment, cu 6 titluri în palmares. Sper că şi în continuare vom putea oferi tehnologii bune celor mai buni piloţi şi îi vom atrage în echipă", a spus directorul general Mercedes Motorsports, Toto Wolff.

Toto Wolff a afirmat că în sezonul 2020 obiectivul principal al echipei Mercedes va fi cucerirea unui nou titlu în Formula 1.

"Toate timpurile înregistrate pe circuit în sezonul trecut, toate punctele vor fi şterse şi vom porni de la zero, aşa că vom fi în faţa altei provocări. Recordul echipei noastre, cel de 6 titluri cucerite, este un record mondial deoarece a fost extrem de greu de obţinut, aşa că ne dorim să obţinem mai multe", a menţionat directorul general Mercedes Motorsports, Toto Wolff.

Din cauza răspândirii Coronavirus-ului, cursa din China, programată pe 19 aprilie, ar putea fi anulată. 

"Va fi o ruşine dacă nu vom merge în China. Anul trecut, tribunele au fost arhipline, toate biletele au fost vândute. Va fi o veste proastă pentru suporteri, dar şi pentru noi", a afirmat directorul general Mercedes Motorsports, Toto Wolff.

Prima etapă din noul sezon al campionatului mondial de Formula 1 se va desfăşura pe 15 martie la Melbourne, în Australia.

loading...

Lasă un comentariu