Mercedes S Class! Igor Dodon are o mașină nouă, după accidentul de săptămâna trecută

Preşedintele Igor Dodon are deja o mașină nouă. Şeful statului a fost surprins azi la Congresul Mondial al Familiei ieșind dintr-un Mercedes luxos. Automobilul a fost împrumutat, pentru că bugetul Președinției nu-i permite să-și achiziționeze unul nou. Mașina era folosită anterior pentru delegațiile străine.

"S-a identificat o unitate de transport, un Mercedes clasa S de la baza auto a Cancelariei de Stat. Domnul președinte se va deplasa cu această unitate de transport până când o să-i fie pusă al dispoziție o altă unitate de transport", a menţionat Anatolie Golea, şeful Serviciului Protecţie şi Pază de Stat.

Șeful Serviciului Protecţie şi Pază de Stat a mai declarat că în prezent experții verifică dacă vechea mașină a președintelui poate fi reparată.

Săptămâna trecută, două maşini din coloana prezidenţială au fost implicate într-un grav accident. Vehiculele s-au ciocnit violent cu un camion care aparţine unei întreprinderi avicole.

Igor Dodon era în automobil cu mama sa şi unui dintre fii. Preşedintele şi feciorul lui s-a ales cu răni minore, în schimb mama acestuia a ajuns la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirugicale. Ea rămâne internată în secţia Neurologie a Spitalului de Urgenţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu