Mercedes este favorită la câştigarea cursei din Malaezia

Embed:

O etapă spectaculoasă se anunţă în acest sfârşit de săptămână în Formula 1. Pilotul de la Mercedes, Nico Rosberg, câştigătorul Marelui Premiu al Australiei, porneşte cu prima şansă şi la cursa din Malezia. Tot în această manşă, cei de la Red Bull şi Williams speră să recupereze terenul pierdut la Melbourne.

După performanţa obţinută de Nico Rosberg în prima etapă la Melbourne, Mercedes este favorită şi la câştigarea cursei din Malaezia.

"Am avut un început bun de sezon şi cred că toate echipele au avut o prestaţie bună, după ce au fost făcute câteva modificări în noul regulament, la motoare dar şi la bolizi. E adevărat, e ceva frumos atunci când reuşeşti să te impui în prima rundă", a declarat pilotul Mercedes Nico Rosberg.

Şi Red Bull Racing a demonstrat în Australia că a progresat comparativ cu testele din iarnă, după ce Daniel Ricciardo a terminat cursa pe locul doi. Chiar dacă acesta a fost exclus din clasamentul cursei, Sebastian Vettel este pilotul care poate lupta pentru un loc pe podiumul de premiere la Sepang. Totodată, cele două echipe de top trebuie însă să se teamă de Ferrari şi Williams.

"Facem unele lucruri pentru mine şi sper că acestea să fie mai uşoare şi să simt mai bine monopostul. Evident, nu a fost un start ideal, dar va fi un an lung şi sunt sigur că vom progresa", a spus pilotul Ferrari Kimi Raikkonen.

Etapa a doua a Marelui Premiu al Malaeziei se va disputa duminică, pe circuitul de la Sepang. Această pistă este una dintre cele mai apreciate din calendar de către piloţi, pentru faptul că este rapidă şi are numeroase viraje de stânga-dreapta care se succed cu repeziciune.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu