Mercedes-Benz GLK a primit un facelift GALERIE FOTO

Mercedes i-a aplicat un facelift serios lui GLK. Modelul are alt interior, un set de blocuri optice noi şi stopuri noi. Gama de motorizări a fost şi ea actualizată, iar GLK este oferit acum şi cu versiuni cu tracţiune spate, scrie automarket.ro.

Cel mai mic SUV din gama Mercedes-Benz are acum un interior cu materiale de calitate superioară, start/stop în standard, motoare diesel Euro 6 – premieră în segmentul SUV-urilor compacte, alături de un aspect estetic diferit.

Cei de la Mercedes-Benz oferă şi versiuni cu tracţiune spate ale lui GLK, iar toate nivelurile de echipare au fost revizuite complet. O altă noutate în gama GLK este disponibilitatea pachetului sport AMG, care include un kit estetic exterior, o suspensie sport şi un set de jante din aliaj de 19 inch.

Interiorul lui GLK a fost schimbat serios odată cu facelift-ul. În standard, modelul are unitatea Audi 20 CD radio, care are un afişaj TFT de 5.8 inch, care include un twin-tuner, conectivitate Bluetooth, conexiune USB şi AUX-IN, suport mp3/wma/aac şi altele.

Bordul prezintă un ornament din lemn, iar fantele instalaţiei de climatizare au o formă rotundă, amintind de SLS AMG. Consola centrală are şi ea altă formă şi este acoperită în acelaşi material folosit pentru decorul bordului, iar maneta schimbătorului de viteze a fost mutată pe coloana de direcţie în cazul versiunilor cu transmisie automată.

Opţional, clienţilor li se pune la dispoziţie un sistem de integrare pentru iPad, sistem de navigaţie Becker, sistem multimedia COMAND Online cu TV Tuner digital, sistem audio Harman Kardon Logic 7 cu 12 difuzoare şi altele. La capitolul siguranţă, GLK poate fi comandat şi cu Attention Assist, sistem de parcare automată, sistem de camere video cu vedere 360 de grade şi sistemul de siguranţă PRE-SAFE.

Clienţii lui Mercedes-Benz GLK pot alege între şase motorizări diesel şi o unitate pe benzină. Cel mai mic SUV din gama Mercedes-Benz este oferit acum şi cu cel mai puternic motor diesel cu patru cilindri din segment,care dezvoltă 204 CP şi 500 Nm, oferit în versiunea 250 BlueTEC 4MATIC. Versiunile 200 CDI BlueEFFICIENCY şi 220 CDI BlueEFFICIENCY sunt oferite cu tracţiune spate şi transmisie manuală şi au un consum mediu de 5.5, respectiv 5.6 litri la sută.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu