Mercedes-Benz anunţă o nouă linie de modele sport în seria C-class (FOTO)

O altă premieră importantă de la expoziția auto americană este modelul Mercedes-Benz C450 AMG Sport, poziționat cu o treaptă mai jos decât performerul Mercedes-AMG C63. Vehiculul are un motor V6 twin-turbo de 3.0 litri, care dezvoltă 367 de cai putere și 517 de Nm și îl poziționează alături de germanii Audi S4 şi BMW 335i, notează autostrada.md.

Mercedes-Benz C450 AMG Sport4

La exterior, Mercedes-Benz C450 AMG Sport se diferenţiază de variantele standard prin bara frontală modificată, care include acum fante de aerisire semnificativ mai mari, oglinzi laterale de dimensiuni mari, grila frontală restilizată, finisajul cromat fumuriu al ţevilor de eşapament şi spoilerul integrat pe capacul portbagajului.

Mercedes-Benz C450 AMG Sport2

La interior modifirările sunt foarte minore. Mai concert, vorbim despre apariția unui volan sport, a centurilor de siguranţă roşii, a scaunelor sport cu tapiţerie cusută cu fir roşu, a pedalelor din aluminiu şi a micilor ornamente AMG.

Mercedes-Benz C450 AMG Sport6

Acceleraţia de la 0 la 100 de km/h durează 4,9 secunde în cazul berlinei și 5,0 secunde în cazul versiunii break, ambele fiind limitate electronic la 250 de km/h. Menționăm și braţele suspensiei faţă, amortizoarele şi arcurile şi mai multe componente şi setări la nivelul direcţiei şi suspensiei preluate chiar de la fratele Mercedes-AMG C63, startul vânzărilor ale noului C450 AMG Sport fiind programat pentru lunile următoare. Tot atunci vor fi lansate și următoarele modele ale noii game Mercedes-Benz AMG Sport.

Mercedes-Benz C450 AMG Sport9

Mercedes-Benz C450 AMG Sport11

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu