Meniu neobișnuit oferit cuplului regal la Melbourne. Ce au mâncat prințul Harry și Meghan Markle

Friptura de cangur a făcut parte din meniul oferit prinţului Harry şi soţiei sale, Meghan, joi, la Melbourne, al doilea oraş ca mărime din Australia, unde cuplul princiar britanic a fost întâmpinat cu strigăte de bucurie de câteva mii de admiratori.

Purtând în braţe buchete de flori şi agitând în aer numeroase drapele, australienii au venit în număr mare pentru a saluta cuplul princiar, care aşteaptă venirea pe lume a primului său copil în primăvara următoare, în cea de-a treia zi a unei vizite oficiale în această ţară-continent.

Prinţul Harry şi fosta actriţă americană, una dintre protagonistele serialului de televiziune "Suits", petrec doar câteva ore la Melbourne şi programul lor, foarte aglomerat, ce include un prânz cu specialităţi indigene şi o vizită pe plajă, a fost calibrat la minut.

"Îmi place tot ceea ce ei reprezintă. Sunt atât de multe lucruri de admirat la ei, în calitatea lor de oameni", a declarat, cu entuziasm, o tânără admiratoare a cuplului princiar britanic pentru postul public de televiziune australian, ABC.

O adolescentă a izbucnit în lacrimi de bucurie atunci când l-a îmbrăţişat pe ducele de Sussex, afişând o banderolă pe care era scris următorul mesaj: "Sunt aici de la ora 04.00 dimineaţa, vă iubesc de când aveam opt ani".

"Îmi vei crea probleme", a glumit prinţul Harry.

Ducesa de Sussex a fost pur şi simplu copleşită cu buchete de flori şi cadouri pentru bebeluşul ei nenăscut. Sarcina ducesei a fost anunţată luni de biroul de presă de la Palatul Kensington, scrie Agerpre.ro.

Fosta actriţă americană a primit şi un colier realizat din paste făinoase, ce i-a fost oferit de un băieţel în vârstă de cinci ani.

"L-am făcut din paste, le-am înmuiat în vopsea aurie şi apoi le-am înşirat pe un şnur", a explicat băiatul pentru site-ul news.com.au.

Ducesa britanică a purtat în timpul vizitei din Melbourne un pardesiu bej, atribuit creatorului de modă australian Martin Grant, care locuieşte la Paris, o rochie albastră realizată de o vedetă a modei locale, Dion Lee, şi o poşetă Gucci.

După acea baie de mulţime, cuplul princiar a petrecut câteva momente în reşedinţa ocupată de Linda Dessau, guvernatoare a statului Victoria şi reprezentantă a coroanei britanice în Australia, înainte de a se îndrepta spre un restaurant renumit pentru faptul că pune accentul pe specialităţi culinare create de maeştri bucătari locali. În meniul oferit cuplului princiar s-au aflat friptura de cangur şi cea de mistreţ, potrivit postului TV Channel Nine.

Harry şi Meghan vor reveni la sfârşitul acestei săptămâni în Sydney, unde prinţul britanic va escalada Sydney Harbour Bridge şi va ridica drapelul oficial ce marchează debutul evenimentului Invictus Games, o competiţie sportivă la care participă soldaţi răniţi pe front şi invalizi de război.

Turneul de 16 zile pe care cuplul princiar britanic îl întreprinde în regiunea Pacificului va include o vizită pe Fraser Island, cea mare mare insulă de nisip din lume, ce aparţine de statul australian Queensland. Apoi, prinţul Harry şi soţia lui vor vizita Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu