Membrul CEC Sergiu Gurduza a ajuns la spital cu capul spart

Embed:

Distracție încheiată dureros! Membrul Comisiei Electorale Centrale și fost membru al Partidului Liberal Democrat, Sergiu Gurduza, a ajuns la spital cu capul spart, după ce a căzut pe scările unui bloc.

Incidentul a avut loc noaptea trecută, după ce Gurduza a chefuit şi a consumat alcool cu prietenul său, expertul economic, Sergiu Tofilat. Medicii anunță că starea de sănătate a pacientului este una gravă, dar stabilă. 

Sergiu Gurduza a fost internat la Spitalul de Urgență, azi-dimineaţa, în jurul orei șapte, cu traumatism cranio-cerebral.

"Dimineața s-a făcut consiliu medical în frunte cu neurochirurgul, profesorul Iulian Glavan și a fost dată aprecierea și conduita tacticii de tratament. Starea generală a pacientului este gravă, stabilă." a spus Roman Pupez, medic la Spitalul de Urgenţă. 

Potrivit poliţiştilor, membrul CEC a alunecat pe scările de la etajul doi al unui bloc.

"A fost pornit proces penal pe faptul înştiinţării la 903 că Gorduza Sergiu, fiind în stare de ebrietate a căzut pe scările blocului lovindu-se la cap. Ulterior urmează să stabilim toate circumstanţele" susţine ofiţerul de urmărire penală, IP Buiucani, Andrei Furman. 

Alături de fostul liberal-democrat, în noaptea cu pricină, se afla expertul economic Sergiu Tofilat. Acesta afirmă că incidentul a avut loc din neatenţie.

"Noi am ieșit seara să petrecem și omu s-a alunecat și s-a lovit. Se mai întâmplă." a spus Sergiu Tofilat, expert economic. 

Poliţiştii urmează să investigheze toate circumstanţele producerii incidentului.

Lasă un comentariu