Membrii unei grupări criminale specializate în trafic de droguri, reţinuţi şi arestaţi pentru 30 de zile

Trei comercianţi de droguri, membri ai unui grup criminal, au fost reţinuţi şi arestaţi pentru 30 de zile. Potrivit informaţiilor, dealerii, cu vârstele între 20 şi 23 de ani, care erau şi consumatori, comercializau substanțe narcotice de tip marijuană crescută în condiții de laborator în cantități deosebit de mari pe teritoriul Chișinăului.

Suspecții, care aveau rolul distribuirii drogurilor, marijuanei, au fost reținuți pe teritoriul mun. Chișinău. Unul din suspecți a fost reținut în momentul transportării drogurilor ascunse sub lenjerie.

În cadrul perchezițiilor corporale și domiciliile acestora s-a ridicat mai multe pachețele din polietilenă de tip Zip-Lock în interior cu masă vegetală de tip marijuană crescută în condiții de laborator pregătite pentru vânzare, un dispozitiv confecționat artizanal destinat consumului de marijuană prin inhalare cu urme vizibile de utilizare, cântar electronic la scară mică, telefoane mobile, mijloace bănești obținute din vânzarea drogurilor.

Un plic cu marijuană era comercializat cu 400 de lei, astfel, valoarea drogurilor sechestrate constituie aproximativ 10.000 lei.

Dacă vinovăţia suspecţilor va fi dovedită, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu