Membrii unei grupări criminale condamnați anterior, reţinuţi pentru trafic de droguri (VIDEO)

Embed:

Activitatea criminală a unui grup de persoane implicat în realizarea drogurilor de tip heroină a fost destructurată de procurori şi ofiţerii Antidrog.

Ca urmare a operațiunii demarate,  au fost reținute două persoane cu vârsta  de  40 și 41 de ani, din Chișinău, anterior condamnați pentru infracțiuni similare, neîncadrați în câmpul muncii. Suspecții aveau rolul de repartizare a dozelor și comercializare a drogurilor consumatorilor, inclusiv prin intermediul aplicațiilor electronice de comunicare și internet. 

Pe parcursul a două luni de zile, ofițerii de investigație au efectuat mai multe achiziții de control, fiind procurate doze de heroină cu prețul de 3500 lei per gram, astfel  fiind identificată sursa drogurilor și metoda de transmitere a acestora.

În urma perchezițiilor efectuate la suspecți polițiștii au depistat și ridicat  mai multe doze de heroină pregătite pentru realizare, droguri de tip PVP, telefoane mobile și mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor, cântare electronice la scara mică. La fel, a fost ridicat și urmează a fi aplicat sechestru pe un automobil de model Volkswagen cu o valoare de 15 000 Euro. 

Suspecții au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

Dacă le va fi demonstrată vinovăția, suspecții riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Lasă un comentariu