Membrii unei grupări criminale au fost arestaţi pentru jafuri şi tâlhării

Embed:

O bandă de tâlhari care a comis numeroase jafuri în localităţile din nordul ţării a fost anihilată vineri, 3 iunie, după luni de căutări. Mascaţii au descins la una din locuinţele hoţilor în zorii zilei şi i-au săltat pe aceştia chiar din pat.

În total au fost arestaţi 6 bărbaţi, bănuiţi de jafuri comise în Donduşeni, Drochia, Ocniţa şi Chişinău. Poliţiştii au efectuat 21 de percheziţii pentru a aduna probe împotriva membrilor grupării. Au fost confiscate câteva pistoale, cagule, bijuterii şi telefoane mobile.

Primele informaţii relevă că gruparea era condusă de către doi lideri, despre care poliţia nu oferă detalii. Persoanele arestate au mai fost condamnate anterior pentru alte crime grave, iar acum riscă 15 ani de puşcărie. Ei jefuiau doar persoane cu averi impresionante, aşa că poliţia încearcă să afle dacă aceştia sunt şi autorii furtului comis acum o lună în locuinţa şefului vinăriei din Mileştii Mici.

"Ei dau detalii concrete despre o sumedenie de crime grave săvârşite pe teritoriul, ţării, inclusiv ar putea fi vorba şi de comiterea atacurilor din Mileştii Mici", potrivit lui Chiril Moţpan, purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu