Membrii unei familii, victimele unui ACCIDENT GRAV produs în raionul Străşeni. Ce au constatat poliţiştii

O familie a ajuns la spital, în urma unui grav accident, care a avut loc aseară în apropierea satului Roșcani, raionul Strășeni.

Potrivit poliţiei, două maşini s-au lovit violent, în timp ce un șofer de 43 de ani, fiind la volanul unei Toyota Avensis, a oprit într-o intersecție pentru a face o manevră la stânga. Astfel, un alt conducător auto, în vârstă de 29 de ani, care conducea cu viteză excesivă un Opel Astra, l-a tamponat în spate.

În urma impactului, șoferul și trei pasageri care se aflau în Opel Astra au fost transportanți la spitalul raional Strășeni. Este vorba despre o familie, o femeie de 29 de ani și doi copii minori, fetița de 1 an şi un băiețel de 10 ani.

Oamenii legii au constatat că ambii copii se aflau pe bancheta din spate, unde lipsea scaunul special de transportare a micuţilor, Mai mult, nici unul nu avea centura cuplată.

Potrivit datelor INP, în primele 4 luni ale anului, pe drumurile din țară au avut loc 131 de accidente cu implicarea copiilor, în urma cărora patru au decedat, iar alții 116 au fost răniţi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu