Membrii unei familii de moldoveni, daţi în căutare de Poliția de Frontieră, reţinuţi. Unde se ascundeau şi ilegalităţile comise

Membrii unei familii de moldoveni, daţi în căutare de Poliția de Frontieră, au fost reținuţi. Aceştia s-au eschivat timp de două luni de la răspundere pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

Cele trei persoane, părinții de 48 și 35 de ani şi copilul lor de 22 de ani, din Sângera, au fost reţinute în apropierea satului Puhoi, raionul Ialoveni.

Toţi au fost duşi la sediul IGPF, unde s-a constat că timp de două luni s-au ascuns într-o casă părăsită din Puhoi, crezând că odată cu trecerea timpului se vor elibera de răspundere.

Pe numele celor trei, polițiștii de frontieră au pornit o cauză penală în luna februarie 2018,  privind trecerea frontierei de stat a Republicii Moldova prin eludarea sau sustragerea de la controlul efectuat la trecerea acesteia. Cele trei persoane au traversat clandestin frontiera prin regiunea satului Medveja, raionul Briceni. În declarații, acestea s-au justificat prin faptul că nu au perfectate documentele de călătorie.

Cazul familiei documentate a fost transmis Procuraturii raionului Briceni, unde va fi continuată cercetarea.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu