Membri din conducerea Platformei "DA" părăsesc formațiunea. Năsatse, ACUZAT de erori politice grave

Embed:

Un grup de membri din conducerea Platformei "Demnitate și Adevăr" părăsesc formațiunea. Anunţul a fost făcut astăzi în cadul unui brifing de presă. Aceştia declară că sunt nemulțumiți de comportamentul președintelui Partidului Platforma "Demnitate și Adevăr", Andrei Năstase.

"Oamenii fiind dezamăgiți și având încredere în organizatorii de proteste că sunt sinceri, au ieșit la proteste. Însă, organizatorii nu au înaintat revendicări care să îmbunătățească viața cetățenilor. Scopul lor a fost de la lua cu asalt clădirile publice de stat. Năstase a ieșit în cadrul manifestațiilor alături de Dodon și Usatîi. Conducerea formaţiunii manipulând cu nevoile cetăţenilor au drept scop reabilitarea și readucerea Țopilor în țară și eliberarea lui Filat. Noi fiind în dezacord cu acţiunile partidului părăsim rândurile acestei platforme", a menţionat preşedintele organizaţiei Chişinău a Partidului Platformei "DA", Nicolae Gârbu.

Gârbu susține că în conducerea partidului ar fi fost admise persoane compromise, cu antecedente penale: "Conducerea partidului a comis erori politice grave care ar fi afectat imaginea partidului și activitatea acestuia are drept scop anumite reglări de conturi și nu rezolvarea problemelor cetăţenilor".

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu