Melania Trump ȘI-A MODIFICAT CV-ul! Ce a determinat-o pe viitoarea Primă Doamnă să ȘTEARGĂ date IMPORTANTE

Melania Trump și-a modificat câteva date din CV după ce au apărut mai multe discuții cu privire la studiile universitare pe care le-a absolvit în Slovenia. Pentru a pune capăt discuțiilor, viitoarea Primă Doamnă a SUA a decis că mai bine șterge această mențiune.

La începutul acestui an, soţia lui Donald Trump scria în CV-ul său de pe site-ul www.melaniatrump.com că absolvit cursuri de design şi arhitectură la o universitate neprecizată din Slovenia, ţara sa de origine, conform b1.ro.

În luna aprilie, însă, revista GQ scria că fostul top-model „s-a mutat la Milano în primul an de facultate, renunţând, practic” la studii. Articolul includea un interviu cu Melania Trump, precum şi cu prieteni şi foşti colegi ai acesteia.

După aceea, semnele de întrebare în legătură cu CV-ul sotiei lui Trump au devenit tot mai multe.

Blaz Matija Vogelnik, un profesor care i-ar fi predat pentru scurt timp Melaniei Trump la Universitatea din Ljubljana, a declarat pentru NBC News că aceasta nu a absolvit cursurile.

„Nu a terminat universitatea, cel puţin nu la Ljubljana”, a spus el.

„Părerea mea personală este că, pentru că era o fată foarte frumoasă (...), cred că şi-a dat seama că ar putea câştiga mai mult astfel, decât prin studii de lungă durată”, a adăugat profesorul.

Dacă ar fi absolvit facultatea, lucrarea de diploma a Melaniei Trump ar fi trebuit să fie în Biblioteca universităţii, însă reporterii NBC nu au reuşit să o găsească.

În cele din urmă, viitoarea Primă Doamnă şi-a retras site-ul cu totul, iar cei care încearcă să îl acceseze sunt redirecţionaţi în prezent către cel al soţului ei www.trump.com. Pe acesta se află şi un CV al Melaniei Trump, potrivit căruia, însă, ea şi-a „îngheţat studiile pentru a se concentra pe cariera de model la Milano şi Paris”.

CV-ul vechi poate fi accesat, însă, în continuare în arhiva Google.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu