Melania Trump a mers în vizită la copiii imigranți îmbrăcată cu o haină cu mesajul "Mie chiar nu-mi pasă, ţie?" (VIDEO)

Embed:

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a mers în vizită la copiii imigranți, dar momentul a fost umbrit de o gafă de proporții: pe spatele hainei purtate de soția președintelui la plecarea către Texas era scris mare mesajul "Mie chiar nu-mi pasă, ţie?", relatază presa internațională, potrivit libertatea.ro.

Jacheta purtată joi Melania Trump, într-o vizită la frontiera cu Mexicul, în plină polemică asupra politicii soţului său privind imigraţia, a stârnit numeroase reacţii, unele de indignare.

Când a plecat spre Texas, unde urma să întâlnească mai mulți copii de refugiași despărțiți de părinții lor, prima doamnă a SUA a îmbrăcat o jachetă kaki, marca Zara, pe spatele căreia scria "I really don’t care, do u?" ("Mie chiar nu-mi pasă, ţie?").

La sosirea la destinaţie, Prima Doamnă nu mai purta jacheta în discuţie, dar reţelele sociale se inflamaseră deja.

"Nu este o glumă. Melania Trump purta o jachetă cu mesajul "Mie chiar nu-mi pasă, ţie?" mergând spre centre de detenţie a copiilor. Am rămas fără cuvinte", a scris pe Twitter un comunicator afiliat Partidului Democrat.

Pe aceeaşi reţea întrebările s-au înmulţit, la fel ca şi explicaţiile cele mai diverse, unii utilizatori întrebându-se dacă este vorba de un mesaj adresat publicului sau…soţului său.

Responsabila de comunicare a Primei Doamne, Stephanie Grisham, a asigurat că "nu există un mesaj ascuns".

"Este doar o jachetă. (…) După vizita importantă de astăzi din Texas, sper că mass-media nu va alege să se concentreze asupra garderobei sale", a spus aceasta.

Într-un mesaj postat pe Twitter de Donald Trump, președintele spune că mesajul de pe spatele hainei soției sale se referă la "Fake News Media". 

"‘Mie chiar nu-mi pasă, ţie?’, scrisă pe spatele sacoului Melaniei, se referă la Fake News Media. Melania a aflat cât de necinstiți sunt și acum chiar nu-i mai pasă", este mesajul lui Trump.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu