Meghan Markle va fi condusă la altar de mama ei, Doria Ragland

Meghan Markle va fi condusă la altar de mama ei, Doria Ragland, după ce tatăl ei, Thomas Markle a anunțat că nu va participa la nuntă deoarece va fi operat pe inimă în urma unui atac de cord suferit zilele trecute, scrie presa britanică, scrie libertatea.ro.

Mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, a sosit, miercuri, la Londra pentru a participa la nunta fiicei sale cu prințul Harry.

Instructoarea de yoga, în vârstă de 61 de ani, a aterizat pe Heathrow, miercuri la prânz, în timp ce presa scria că ea va fi cea care o va conduce pe Meghan la altar după ce fostul său soț, Thomas Markle, a suferit un atac de cord.

Amândoi părinții actriței americane trebuiau să sosească în Marea Britanie săptămâna aceasta pentru a petrece timp cu familia regală înaintea zilei de sâmbătă, urmând a fi primiți de regina, ducele de Edinburgh, prințul de Wales, ducesa de Cornwall și ducele și ducesa din Cambridge. Doria Ragland l-a cunoscut deja pe viitorul ei ginere, cei doi întâlnindu-se la Jocurile Invictus din Toronto anul trecut.

La aterizaarea pe Heathrow, mama viitoarei soții a prințului Harry a fost așteptată de asustenta personală a lui Meghan Markle, Amy Pickerill, în timp ce o echipă de agenți de securitate de-ai lui Harry au ajutat-o cu magajele, printre care se afla și rochia Burberry pe care o va purta, cel mai probabil, la ceremonia de sâmbătă.

Doria a părăsit aeroportul într-o mașină Jaguar, parte a parcului auto regal, și însoțită mașini de poliție.

Presa crede că mama lui Meghan urmează să se întâlnească cu fiica și viitorul său ginere înainte de a merge să cunoască familia regală.

Palatul Kensington a anunțat că Doria Ragland va petrece noaptea de dinainte de nuntă la Hotelul Cliveden House de lângă Windsor, alături de fiica sa.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători la 19 mai la capela St. George a Castelului Windsor. Cei doi vor locui într-o vilă pe domeniul Palatului Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia sa şi cei trei copii ai lor.

 După ceremonia religioasă, va avea loc o procesiune cu trăsuri care va străbate Castel Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la castelul Windsor. „Cuplul speră ca această procesiune va oferi oportunitatea unui număr mare de persoane să vină la Windsor și să se bucure de atmosfera acestei zile speciale”, a transmis Palatul Kensington.

Cuplul va oferi o recepție de nuntă celor 600 de invitați, la congregația de la Sala St George. Printre aceștia se află și o tânără care a primit invitația după ce a adunat fonduri pentru copiii orfani din România.

În aceeași seară, prințul Charles va oferi o recepție privată pentru cuplu, prietenii apropiați și familie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu