Meghan Markle a pus piciorul în prag! Ce interdicții a primit prințul Harry de la ducesă

Viața lui Harry s-a schimbat radical după nunta cu Meghan Markle. Actuala ducesă de Sussex i-a impus soțului un cu totul alt stil de viață, iar fiul cel mic al Prințului Charles s-a văzut nevoit să renunțe la câteva plăceri mai vechi ale sale și să îmbrățișeze alte activități.  

Cunoscut pentru trecutul său rebel, prințul Harry a renunțat, la insistențele soției sale, la a mai consuma alcool, cafea și ceaiuri. Toate acestea au fost înlocuite cu apă, relatează presa britanică.

În plus, Meghan i-a impus soțului ei să facă yoga și mai multe exerciții fizice. Schimbările deja încep să se văd, după cum au remarcat și apropiații cuplului regal, care au spus că Harry a început să fie într-o formă fizică excelentă.

Toate acestea, spun ei, i se datorează acestui nou stil de viață impus de Meghan. 

De asemenea, surse din anturajul celor doi spun că exercițiile fizice și faptul că nu mai consumă băuturi alcoolice l-au făcut pe prinț să fie mai liniștit și mai relaxat.

„Tot ce a făcut Meghan a fost să îi arate un nou mod de a trăi și a devenit un mare fan al acestui lucru. Mănâncă bine, nu-și mai otrăvește organismul cu alcool, face exerciții, yoga și e mult mai fericit”, a spus un apropiat al cuplului, potrivit Daily Mail. Harry și Meghan s-au căsătorit în primăvara anului trecut, iar spre finalul anului, cei doi au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară, scrie mediafax.ro

Lasă un comentariu