Meghan Markle a intrat în concediu prenatal. Nu va participa la niciun eveniment până după naşterea copilului

Ducesa Meghan de Sussex, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a intrat oficial în concediu prenatal şi nu va mai participa la niciun eveniment oficial până după naşterea copilului, potrivit public.fr.

Potrivit cotidianului britanic The Sun, ducesa este însărcinată în opt luni şi, în timpul concediului prenatal, va participa doar la evenimente care ţin de viaţa sa privată.

Înainte de naşterea copilului, ducii de Sussex, care, în prezent, locuiesc la palatul Kensington, împreună cu familia prinţului William, fratele mai mare al prinţului Harry, îşi vor muta reşedinţa la Frogmore Cottage, pe domeniul regal Windsor.

"Reprezentanţii palatului Kensington au confirmat că Meghan mai are întâlniri private în program, dar nu va mai participa la evenimente publice şi nici la angajamente regale oficiale, având în vedere că se pregăteşte de naştere", scrie The Sun.

Luni, fosta actriţă americană a participat la o slujbă religioasă care a marcat Ziua Commonwealth, la Catedrala Westminster, alături de ducesa Catherine de Cambridge şi de ceilalţi membri ai familiei regale. Aceasta a fost ultima sa participare la un eveniment oficial înainte de naşterea copilului.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunţat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019.

Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriţă americană Meghan Markle a sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu