Megastarurile de la Real Madrid i-au făcut un film de adio lui Raul

Embed:

Vedetele lui Real Madrid printre care Cristiano Ronaldo sau Marcelo au realizat un clip video pentru Raul. Legenda grupării "galactice" va susţine la sfârşitul acestei săptămâni ultimul meci din cariera sa profesionistă, iar foştii săi colegi i-au transmis mesaje de susţinere.

Raul Gonzalez evoluează la New York Cosmos, iar duminică va disputa ultimul său meci din fotbalul profesionist. Ibericul va juca în partida din finala ligii secunde din Statele Unite cu Ottawa Fury. Foştii săi colegi de la Real Madrid au decis să-i transmită câteva mesaje la retragere.

Cristiano Ronaldo: "Salut, Raul! Vreau să te felicit pentru că ai avut o carieră impresionantă. Pentru mine eşti un exemplu atât ca sportiv dar şi ca personalitate. Mi-aş fi dorit să jucăm împreună mai mult, deoarece pentru mine, tu eşti cel mai bun."

Pepe: "Salutare, căpitane! A fost o mare onoare să joc alături de tine. Nu îţi voi spune prea multe cuvinte de apreciere, deoarece tu ai fost cel mai bun exemplu pentru noi. Din partea mea ai o îmbrăţişare."

Marcelo: "Salut, Raul! Am vrut să-ţi mulţumesc pentru toţi anii petrecuţi împreună. Ai fost un exemplu pentru noi şi pentru mine. Te îmbrăţişez şi îţi doresc numai bine."

Şi actualul antrenor al lui Real Madrid, Rafa Benitez, i-a transmis un mesaj "Toreadorului": "Raul! Îţi doresc toate cele bune în ziua retragerii tale. Îţi doresc un viitor fructuos la fel ca şi cariera ta de fotbalist. Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru Real Madrid dar şi pentru fotbal."

Raul Gonzalez a avut o carieră incredibilă, iar primii paşi în fotbalul mare i-a făcut la Real Madrid. În 1994, el a semnat un contract cu echipa a treia a clubului regal. În câteva luni, "Toreadorul" a ajuns în prima formaţie a "galacticilor", pentru care a evoluat timp de 16 ani.

Cu gruparea de pe Bernabeu, Raul a cucerit de şase ori titlul şi de două ori Cupa Spaniei. Totodată, atacantul spaniol a ajutat-o pe Real să câştige de trei ori Liga Campionilor şi o dată Supercupa Europei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu