MEGADUEL PE ANFIELD. Liverpool va juca cu FC Barcelona în semifinalele UCL

Embed:
Manșa a doua a mega-duelului dintre FC Liverpool şi FC Barcelona în semifinala Ligii Campionilor este aşteptat cu sufletul la gură şi în Republica Moldova.

Oamenii din fotbal nu le acordă nici cele mai mici şanse "cormoranilor" în returul de pe Anfield, după ce în prima manşă formaţia engleză a fost învinsă cu 0-3 de "blaugrana".

Cristian Efros, antrenorul echipei Speranţa Nisporeni, consideră că meciul din această seară va fi o simplă formalitate pentru Barça.

"Eu tot aşteptam să dea Liverpool un gol, să fie mai interesant al doilea meci, dar, la 3-0, la ce să te uiţi în al doilea meci?", a spus Cristian Efros, antrenor Speranţa Nisporeni. 

Şi jucătorii clubului Sheriff Tiraspol o văd pe FC Barcelona ca și calificată în finală.

"Se califică Barcelona, bineînțeles. A câştigat cu 3-0 în tur", a spus Patrick Pedersen, atacant Sheriff Tiraspol. 

"Cred că va fi un meci foarte bun. Ambele echipe sunt foarte puternice, dar nu ştiu cine va câştiga. Eu sper că Barcelona, pentru că stilul lor de joc îmi place mai mult", a spus Antun Palic, mijlocaş Sheriff Tiraspol. 

FC Liverpool este într-o situaţie critică înaintea partidei-retur. Atacanţii Mohamed Salah şi Roberto Firmino sunt accidentaţi şi nu vor putea compare în teren la acest meci.

"Doi dintre cei mai buni atacanţi din lume nu sunt disponibili pentru meci şi trebuie să marcăm 4 goluri în poarta Barcelonei pentru a ne califica după 90 de minute. Asta nicicum nu ne face viaţa mai uşoară", a spus Jurgen Klopp, antrenor FC Liverpool. 

Meciul FC Liverpool - FC Barcelona va fi televizat în direct de CANAL 3, cu începere de la ora 22:00.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu