Medicul Mihai Stratulat NU CEDEAZĂ. Candidatul la fotoliu de deputat PDM a depus o cerere repetată la CEC

Embed:

Medicul Mihai Stratulat nu cedează. Pretendentul pentru fotoliul de deputat din partea PDM a depus o nouă listă cu semnături de susţinere la consiliul circumscripţiei numărul 26 din Capitală, în care intenţionează să candideze.

Asta după ce anterior membrii consiliului au refuzat înregistrarea lui în cursa electorală din cauza unor nereguli legate de semnăturile pe care le-a adunat.

Mihai Stratulat a scris pe pagina sa de Facebook că refuzul consiliului de circumscripţie de neînregistrare în cursa electorală nu l-a făcut să muncească dublu, ci dimpotrivă i-a oferit oportunitatea de a interacționa cu de două ori mai mulți oameni decât orice alt candidat.

Preşedintele Consiliului Electoral al Circumscripţiei Electorale Uninominale numărul 26 din Capitală, Alexandru Fleaş, a declarat pentru postul nostru de televiziune că noile semnături colectate de grupul de iniţiativă al neonatologului Mihai Stratulat vor fi examinate în termen de o săptămână.

Potrivit CEC, pentru a fi înregistraţi în cursă, bărbaţii pretendenţi pentru funcţia de deputat trebuie să prezinte cel puţin 500 de semnături, iar femeile - cel puțin 250 de semnături.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu