Medicul de gardă, mai beat decât şoferul. Cine să facă expertiza? VIDEO

Embed:

Un şofer prins băut la volan era cât pe ce să scape de testul de alcoolemie. Motivul: medicul de gardă, care urma să stabilească concentraţia de alcool din sângele şoferului, era în stare avansată de ebrietate, spun agenţii de circulaţie. 

Poliţia din Criuleni a adus la spitalul raional un şofer pe care îl suspectau că ar fi fost beat. Şoferul a refuzat să treacă testul de alcoolemie invocând că medicul de gardă, care urma să-i ia probă de sânge, era mai beat decât el.

Administraţia spitalului încearcă să muşamalize cazul şi susţine că, de fapt, de gardă era un alt medic. Publika TV dispune de imagini amator care confirmă contrariul. Administraţia spitalului mai spune că dacă se va demonstra că medicul era în stare de ebrietate, acesta va fi sancţionat, însă nu a precizat în ce mod.

Pentru stabilirea alcoolemiei, poliţiştii l-au condus pe şofer la Spitalul Raional din Criuleni. "Am adus persoana în stare de ebrietate şi şoferul mă întreabă de ce medicul e mai beat decât mine?", a povestit un poliţist. 

Doctorul a explicat că astăzi nu îl poate evalua pe şofer.

Ajunsă la faţa locului, echipa Publika TV a fost întâmpinată de un alt medic de gardă. Întrebat totuşi unde este medicul de gardă Buzilă, directorul Spitalului din Criuleni a spus: "Acum nu puteţi să îl vedeţi. Este medicul de serviciu domnul Teacă şi o să facă expertiza respectivă. Dacă medicul a fost în stare de ebrietate o să luam măsuri, dar cred că nu a fost în stare de ebrietate", a menţionat directorul spitalului raional din Criuleni, Grigore Urâtu.

Într-un final, procesul verbal a fost completat de o femeie. Potrivit polţiştilor, medicul nu ar fi la prima abatere de acest fel.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu