Medicii din Căușeni susțin guvernul Filip și îndeamnă societatea la calm (DOC)

Embed:

Sistemul medical din raionul Căușeni susțin Guvernul legal și legitim din Republica Moldova, guvernul Filip. Medicii îndeamnă cetățenii să manifeste atitudine corectă pentru a depăși criza politică în care ne aflăm. Aceștia mai susțin că blocajul politic în care ne aflăm poate avea efect negativ asupra sistemului medical și consecințe grabe asupra stării de sănătate a populației.

"Facem un apel către toţi oamenii din Moldova să contribuie prin atitudinea lor corectă şi civilizată la depăşirea situaţiei dificile din ţară.
Respectarea legii, calmul şi neadmiterea provocărilor reprezintă astăzi cele mai bune manifestări ale patriotismului moldovenilor.
Ne exprimăm susţinerea pentru Guvernul Pavel Filip, singurul guvern legal şi legitim al Republicii Moldova, care .continuă să-şi îndeplinească îndatoririle şi să administreze treburile curente în ţară.
Considerăm că actualul blocaj politic trebuie depăşit prin dialog în interiorul clasei politice, pe baza respectării legii şi a angajamentului sincer de a găsi cea mai bună soluţie pentru ţară.
Ne dorim şi noi, alături de toţi moldovenii, ca ţara noastră să continue dezvoltarea, iar conflictele politice să se rezolve în mod paşnic, în cadrul Constituţiei.
Dorim de asemenea să muncim în continuare, ca angajaţi în sistemul medical din Republica Moldova, ca să putem asigura asistenţă medicală de calitate tuturor celor care au nevoie. Avertizăm că prelungirea stării de conflict şi incertitudine poate avea ca efect degradarea actului medical din ţară, cu consecinţe negative asupra stării de sănătate a populaţiei.
Acum este timpul pentru solidaritate naţională şi pentru un efort comun de a găsi calea cea bună pentru mersul înainte al Republicii Moldova", se arată în apelul făcut de medicii din raionul Căușeni.

Lasă un comentariu