Medici moldoveni, răniţi într-un accident naval în Delta Dunării. PRECIZĂRILE MAEIE

Embed:

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene confirma accidentul naval care s-a produs aseară în Tulcea, delta Dunării, România.

MAEIE a anunţat că în cazul în care rudele victimelor au nevoie de detalii şi asistenţă consulară, pot telefona la linia de urgenţă a Consulatului Republicii Moldova la Iași sau la Centrul de Apel al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (tel.: +373 69 320 221).

Consulatul General de la Iași este în contact atât cu instituțiile medicale, cât şi cu instituţiile de drept din Tulcea.

PUBLIKA.MD menţionează că un accident naval cu implicarea unor cetăţeni moldoveni a avut loc aseară în Delta Dunării din România. Un grup din 14 persoane din Republica Moldova se aflau în două ambarcațiuni care s-au ciocnit. În urma impactului, şase dintre moldoveni au fost internați în spital cu diverse traumatisme. Unul dintre pacienți, aflat în comă, a fost transportat la spitalul din Constanţa. Toţi moldovenii care se aflau în cele două ambarcațiuni erau medici.

Autorităţile susţin că moldovenii făceau o excursie pe Dunăre în bărci de tip taxi. În urma accidentului, toţi au ajuns în apă. Unul dintre căpitanii ambarcațiunilor a fugit, însă a fost găsit după aproximativ două ore. Circumstanțele acestui accident urmează să fie stabilite.

Citeşte şi: Cinci medici moldoveni GRAV RĂNIŢI şi unul ÎN COMĂ, în urma unui accident naval în Delta Dunării (VIDEO/FOTO)

 


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu