Medici de la un spital din Capitală, filmaţi cu camera ascunsă VIDEO

Embed:

Erau filmaţi cu o cameră ascunsă fără să bunuiască. Este vorba despre medicii de la spitalul pentru copii "Valentin Ignatenco" din Capitală. Camera era instalată într-un tablou din biroul medicului traumatolog, Nicolae Curca. Acesta îl acuză pe directorul spitalului că ar fi instalat camera.

"Fiind la masă am văzut că tabloul care este pe peretele din faţa mea era un pic plasat pe o parte. Am urcat să-l corectez şi în acest moment am observat...", a povestit Nicolae Curca.

Potrivit medicului care a descoperit camera, singura persoană care ar fi interesată să-l urmărească este şeful său. "Consider că acest lucru a fost instalat de către directorul spitalului, Nicolae Starciuc, cu care avem un conflict deja de trei ani de zile, pornind de la o tentativă a domnului Starciuc de a închide secţia de traumatologie", a precizat acesta.

Indiferent de cine a instalat camera, medicii califică această acţiune drept ilegală. Directorul spitalului respinge, însă, acuzaţiile. "Eu nu ştiu nimic. Nu am văzut, nu am fost şi nu am făcut, este exclus", a spus Starciuc.

La faţa locului a venit şi poliţia, care urmează să stabilească cine a instalat camera. Potrivit oamenilor legii, filmarea unor persoane, fără a le anunţa în prealabil, este ilegală. Cu toate acestea, ei nu au putut spune ce riscă persoana care a instalat camera.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu