Medaliile pentru Maratonul Internaţional de la Chişinău sunt gata! Unde au fost confecţionate şi cât costă

Embed:
Medaliile pentru Maratonul Internaţional de la Chişinău sunt gata. Organizatorii le-au prezentat publicului, iar acestea diferă de cele din anii precedenţi.

Confecţionate în China, medaliile au forma dreptunghiulară. Pe ele sunt inscripţionaţi trei omuleţi în haine naţionale, denumirea evenimentului şi distanţa parcursă de participant.

Pentru maraton s-au confecţionat 4.000 de medalii, iar una costă aproximativ 10 dolari.

"Au ajuns medaliile noi, cu un design pixelat. Aşa tip de medalii vom avea pentru prima dată, doar în acest an. Putem să vă arătăm medaliile din anii precedenţi. Ele aveau o formă rotundă şi erau mai mari", a declarat Serghei Legheida, director Asociaţia Sporter.

Aceleaşi medalii doar că de dimensiuni mai mici vor primi în premieră şi copiii care vor ajunge la finişul cursei "Kids Run Day", programată cu o zi înaintea maratonului.

"Am hotărât să fie una specială. Am făcut o copie a medaliei maratonului, însă pe aceasta sunt inscripţionaţi copii. Este şi data evenimentului. Design-ul medaliei l-am coordonat cu toată echipa. Sperăm că micuţii vor rămâne mulţumiţi", a menţionat Aliona Curalova, organizatoarea Kids Run Day.

Al treilea Maraton Internaţional organizat în Republica Moldova se va disputa pe 1 octombrie pe cinci lungimi de distanţă, cea mai aşteptată fiind cea de 42 de kilometri.

Publika TV este partener media general al evenimentului şi va transmite în direct acest festival al reginei sporturilor pe un ecran gigant în Piaţa Marii Adunări Naţionale.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu