Meciuri tari în preliminariile Euro-2016! Fanii așteaptă evenimentul cu sufletul la gură

Embed:

Meciuri tari în această seară în preliminariile Euro-2016! Naţionala Belgiei va întâlni în deplasare selecţionata lui Gareth Bale, Ţara Galilor. Olanda se va duela cu Letonia, iar Italia se va confrunta cu Croaţia.

Meciul dintre Ţara Galilor şi Belgia este aşteptat cu sufletul la gură de fanii celor reprezentative. Acestea sunt primele două clasate în grupa B din preliminariile Euro-2016, având câte 11 puncte după cinci meciuri.

Tehnicianul galezilor susţine că nu are frică de vedetele naţionalei Belgiei, pentru că îl are în echipă pe Gareth Bale, un jucător de un nivel mult mai înalt.

"Toţi vorbesc despre naţionala Belgiei şi vedetele acesteia, Hazard, Fellaini, Witsel sau Benteke, care sunt jucători mari. Însă nimeni nu-l menţionează pe portarul, care este probabil cel mai bun din lume. Echipa Belgiei este puternică la toate capitolele. Însă Gareth Bale este un jucător de top şi el se încadrează perfect în echipa noastră. El este parte a echipei noastre pentru că știe ce trebuie să facă pentru a obţine succes", a spus selecţionerul din Ţara Galilor, Chris Coleman. 

Partida dintre Ţara Galilor şi Belgia va avea loc la Cardiff, cu începere de la ora 21:45. Acesta va fi al zecelea meci oficial jucat între cele două reprezentative. Belgia a obţinut patru victorii, galezii s-au impus de două ori, iar alte patru partide s-au încheiat la egalitate.

Tot în această seară, naţionala Olandei va juca în deplasare cu Letonia, în cadrul grupei A. Cele două selecţionate s-au mai întâlnit de două ori, iar batavii s-au impus în ambele partide fără a încasa niciun gol.

Vicecampioana Europei, Italia se va duela în această seară cu selecţionata Croaţiei. Partida din cadrul grupei H va avea loc la Split.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu