Meciuri spectaculoase se anunţă la Amsterdam: Ajax va juca în optimile UCL după o pauză de 13 ani

Embed:

Meciuri spectaculoase se anunţă şi în această seară în Liga Campionilor. Real Madrid joacă la Amsterdam cu Ajax iar "galacticii" sunt extrem de motivaţi să demonstreze că au depăşit pasa proastă din acest sezon. E momentul perfect pentru madrileni să înceapă să strălucească din nou în competiţia pe care au câştigat-o în ultimele trei sezoane. De partea cealaltă, "lăncierii", au ajuns în faza eliminatorie după o pauză de 13 ani.

Unul din cei mai experimentaţi fotbalişti din echipa pregătită de Erik ten Hag este Klaas-Jan Huntelaar. Atacantul în vârstă de 35 de ani şi-a amintit de debutul său în cea mai tare competiţie intercluburi din Europa. În 2006, olandezul, a înscris şi un gol în partida tur din optimile Ligii Campionilor cu Inter Milano.

"Echipa se afla într-o situaţie dificilă şi nimeni nu ne dădea vreo şansă în confruntarea cu Internazionale. În timpul meciului am simţit o tensiune pozitivă. Atunci am înţeles că este timpul să demonstrez cine sunt pe arena internaţională", a menţionat Klaas-Jan Huntelaar, atacant Ajax Amsterdam.

Chiar dacă în actualul lot a lui Ajax sunt jucători tineri, iar mulţi dintre ei nu au experienţă necesară pentru a evolua în meciuri importante, Huntelaar este sigur că actuala echipă este capabilă să furnizeze o surpriză în partida din această seară cu deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, Real Madrid.

"Avem în lot mulţi fotbalişti tineri care ard de nerăbdare să demonstreze de ce sunt în stare. Ei au în faţă un viitor luminos. Ei vor să urce câteva trepte în cariera lor iar Liga Campionilor este o şansă uriaşă. Asta se observă cel mai bine în timpul meciurilor. Atunci când ai experienţă eşti obligat să-i ajuţi pe jucătorii tineri", a declarat Klaas-Jan Huntelaar.

Partida dintre Ajax Amsterdam şi Real Madrid va fi transmisă în direct de CANAL 3, cu începere de la ora 22:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu