Meciuri de senzaţie în Liga Nord-Americană de hochei! Buffalo Sabres a învins Toronto Maple Leafs

Embed:

Din cele patru partide jucate în această manşă a NHL, în două dintre ele echipa învingătoare s-a decis după prelungiri.

De partea cealaltă, Buffalo Sabres a reuşit să se impună în confruntarea cu Toronto Maple Leafs doar după loviturile de departajare.

Boston Bruins a suferit a patra înfrângere în Liga Nord-Americană de hochei, fiind învinsă de această dată pe teren propriu de Philadelphia Flyers. Partida a fost una incendiară şi s-a încheiat cu scorul de 5-4 pentru oaspeţi.

Prima perioadă a fost una spectaculoasă. Cele două formaţii au marcat câte două goluri. Boston Bruins s-a dezlănţuit în partea a doua a meciului şi a punctat de două ori prin Chris Kelly şi Jimmy Hayes.

Flyers nu a cedat şi a reuşit să restabilească echilibrul pe tabelă. Oaspeţii au înscris de două ori în ultima perioadă şi au dus partida în prelungiri. Punctul decisiv a fost marcat de Claude Giroux.

Colorado Avalanche a pierdut pe teren propriu meciul cu formaţia Carolina Hurricanes, scor 0-1. Singurul gol a fost marcat în overtime de Victor Rask.

Buffalo Sabres a reuşit să învingă Toronto Maple Leafs doar după loviturile de departajare.

După cele trei perioade şi o repriză de prelungiri scorul a fost de 1-1, iar Buffalo a fost mai bună la loviturile de departajare, înscriind golul victoriei prin Evander Kane.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu