Meciuri de foc în Liga Europei. Celtic - Lazio Roma şi Partizan-Manchester United, în direct la CANAL 3

Embed:

Cea de-a treia etapă a fazei grupelor din Liga Europei promite amatorilor de fotbal meciuri de mare interes. Într-unul din acestea campioana Scoției, formația Celtic Glasgow, va juca pe teren propriu cu reprezentanta Italiei Lazio Roma. La moment, scoţienii conduc clasamentul grupei E, cu 4 puncte la activ după 2 etape desfășurate.

De partea cealaltă, clubul roman imparte cu CFR Cluj locurile 2 şi 3 în clasament, ambele având câte 3 puncte acumulate.

Meciul Celtic-Lazio se va disputa mâine-seară şi va fi transmis în direct de CANAL 3 cu începere de la ora 22:00.

"Lazio este o echipă valoroasă, una de seamă în Serie A şi, în general, este un club cu mare tradiţie în cupele europene inter-cluburi. Este o provocare pentru noi să înfruntăm un asemenea adversar. Dar să știți că fotbaliştii noștri au muncit mult pentru a putea urca acum pe primul loc în această grupă. Acum trebuie să luptăm pentru a rămâne acolo. Tocmai întâlnim pe Lazio, echipă pe care bineînţeles că toată lumea a considerat-o drept marea favorită a grupei noastre după tragerea la sorţi", a afirmat antrenorul Celtic Glasgow, Neil Lennon.

O altă partidă tare pare a fi disputa pentru primul loc în clasamentul grupei L, care se va da la Belgrad, între Partizan din localitate şi Manchester United, un meci ce va începe cu două ore mai devreme.

Confruntarea din capitala Serbiei va putea fi urmărită în transmisiune directă la CANAL 3, cu începere de la ora 19:55.

Lasă un comentariu