Meciul săptămânii se va juca în Anglia! Manchester United se va duela cu Manchester City pe Old Trafford

Embed:

Meciul săptămânii se va juca în Anglia. Manchester United - Manchester City vor juca într-un meci restanţă a etapei a 28-a din Premier League. Cele două rivale de moarte se vor duela marţi seara pe Old Trafford.

Manchester City vrea să învingă din nou Manchester United pentru a se menţine în lupta pentru titlu în Anglia. În meciul tur jucat în Premier League, anul trecut, "cetăţenii" s-au impus în faţa "diavolilor" cu scorul de 4-1.

"Ştim foarte bine că acesta este un derby. Obiectivul nostru este să obţinem cele trei puncte, dar asta nu înseamnă că vom învingem în acest meci şi îl vom pierde pe următorul. Începând cu această partidă trebuie să obţinem victorii până la finalul campionatului pentru a îndeplini ceea ce ne-am propus", a spus antrenor Manchester City, Manuel Pellegrini.

Manchester United ocupă abia locul şapte în Premier League, în timp ce City este pe locul trei, fiind la şase puncte distanţă de liderul Chelsea, însă are cu trei meciuri mai puţine disputate.

Partida dintre Manchester United şi Manchester City va avea loc marţi cu începere de la ora 21 şi 45 de minute pe stadionul Old Trafford.

City este considerată favorită de casele de pariuri. 100 de euro pariaţi pe victoria "cetăţenilor" poate aduce un câştig de 220 de euro, iar 100 de euro pariaţi pe victoria "diavolilor" poate aduce un câştig de trei ori mai mare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu