Meciul Moldova-Franţa: Pregătirile pentru cel mai important eveniment fotbalistic al anului, pe ultima sută de metri

Pregătirile pentru cel mai important eveniment fotbalistic al anului, meciul dintre selecționatele Moldovei și Franței, sunt pe ultima sută de metri. Federația Moldovenească de Fotbal a luat măsurile necesare pentru ca totul să decurgă perfect, iar microbiștii să aibă parte de o seară de vis. Vicepreședintele Federaţiei, Dragoș Hîncu, a vorbit în cadrul emisiunii Tema Zilei de la postul nostru de televiziune despre filtrele, instituite pentru suporteri.

”Vor fi trei filtre. Primul va verifica persoana și posesia biletului de intrare pe stadion. Al doilea filtru va scana biletul și al treilea va fi aleatoriu, care va controla posesia unor obiecte interzise pe stadion”, a spus vicepreședintele FMF, Dragoş Hîncu.

Pe această cale, reprezentantul FMF le-a cerut suporterilor să dea dovadă de un comportament civilizat și să fie solidari cu Federația. Asta înseamnă să se abțină de la încălcări care ar putea duce la sancțiuni din partea UEFA. Meciul va fi transmis în direct și în exclusivitate de postul de televiziune Prime TV. Echipa de producție a General Media Grup va folosi, în premieră pentru Moldova, o regie mobilă, aliniată la cele mai înalte standarde ale industriei media.

Jurnalistul sportiv și producătorul Vitalie Maistru a menţionat că peste 30 de camere vor filma concomitent meciul din toate unghiurile, pentru a le oferi telespectatorilor un show de zile mari.

”-Transmisiunea noastră nu diferă de ceea ce au văzut oamenii până acum la turnee finale sau în Liga Campionilor. -Deci, cel puțin pentru telespectatori, va fi o adevărată sărbătoare. -Va fi exact la fel cum se văd la televizor producții mari. Meciuri din Champions League, Europa League, cum a fost la Campionatul Mondial sau la Campionatul European”, a menţionat vicepreședintele FMF, Vitalie Maistru.

Vicepreședintele FMF s-a arătat optimist privind șansele selecționatei Moldovei de a obţine un rezultat pozitiv în meciul împotriva campionilor mondiali, însă a recunoscut că naționala noastră va avea un adversar redutabil.

„Lotul francez este compus din cei mai buni fotbaliști din lume. Asta însă deloc nu înseamnă că naționala noastră intră deja perdantă pe teren. Și lucrul acesta încercăm să-l insuflăm și băieților din națională”,  a spus vicepreședintele FMF, Dragoş Hîncu.

Meciul Moldova – Franța va fi retransmis în peste 160 de țări ale lumii, scrie canal2.md

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu