Meciul amical România-Argentina s-ar putea juca în 2012 sau în 2013

Embed:

Amicalul România - Argentina se va juca, dar mai tărziu! Federaţia Română de fotbal a anunţat că a negociat cu federaţia argentiniană reprogramarea amicalului pentru anul viitor sau chiar pentru 2013. Data exactă a partidei va fi anunţată imediat după aprobarea FIFA.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a prezentat în cadrul şedinţei Comitetului Executiv o scrisoare a omologului său argentinian prin care acesta se arată disponibil de a juca partida amicală România - Argentina, anulată pe 10 august, în 2012 sau 2013. Data meciului urmează să fie stabilită în urma negocierilor ulterioare. Pentru a reprograma oficial partida, cele două părţi au nevoie de acordul final al FIFA.
Naţionala pumelor şi-a aranjat în 2012, pe 29 februarie, şi un meci cu Elveţia. La fel ca oficialii FRF, elveţienii au cerut prin contract ca argentinienii să se prezinte la această partidă cu cea mai bună echipă.

Mircea Sandu a mai menţionat că inaugurarea Arenei Naţionale, care urma să aibă loc la amicalul cu Argentina, se va face la meciul cu Franţa, din preliminariile Euro-2012, pe 6 septembrie.

Pe 10 august naţionala României ar putea să joace un amical cu Uzbekistan.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu