Meci tensionat în Liga Nord-Americană de hochei! Chicago Blackhawks a învins Tampa Bay Lightning

Embed:

Meciuri tensionate în Liga Nord-Americană de hochei! Chicago Blackhawks a învins Tampa Bay Lightning după prelungiri, iar Montreal Canadiens a obţinut a noua victorie consecutivă după ce s-a impus în faţa formaţiei Toronto Maple Leafs.

Chicago Blackhawks a obţinut a cincea victorie în Liga Nord-Americană de Hochei. Deţinătoarea Cupei Stanley a învins Tampa Bay Lightning în reeditarea finalei din sezonului trecut. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0, iar golul a fost marcat de Jonathan Toews abia în prelungiri.

Montreal Canadiens a obţinut a noua victorie consecutivă în NHL după ce a învins Toronto Maple Leafs cu scorul de 5-3. Formaţia din Quebec este lider incontestabil în Conferinţa de Est cu maxim de puncte după primele nouă etape.

Nashville Predators a rămas pe primul loc în Conferinţa de Vest, asta chiar dacă a pierdut meciul cu Pittsburgh Penguins în prelungiri. Partida s-a terminat cu scorul de 2-1.

Într-un alt meci, Minnesota Wild a învins fără drept de ape Anaheim Ducks cu scorul de 3-0. Pentru gazde au marcat Dumba, Vanek şi Carter.

Detroit Red Wings s-a impus după prelungiri în faţa formaţiei Vancouver Canucks cu scorul de 3-2.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu